Hotel Central

Hotelul Central a fost inaugurat in anul 2005 si renovat in intregime si interior si exterior in 2011 si 2023, imbunatatind conditiile si standardele deja ireprosabile, fiind amplasat in centrul statiunii, pe malul drept al Olanestiului, oferind o imagine incantatoare datorita peisajului unic si muntilor care il inconjoara.

Hotelul dispune de 40 de camere duble si 5 apartamente, fiecare camera avand o arhitectura unica si oferind prin dotarile sale confortul necesar relaxarii. Cea mai mare parte a camerelor va ofera o privire panoramica a statiunii si a muntilor care o inconjoara.

Hotelul dispune de camere  dotate cu:

Camera cu dus, TV / Cablu / Satelit, minibar in camere, aer conditionat, uscator de par in camere, internet in camere, telefon in camera.

Hotelul Central va pune la dispozitie doua sali moderne de conferinte, avand o capacitate de 150 respectiv 70 de locuri echipate complet pentru organizarea orcarui tip de eveniment

Hotelul dispune de o baza de tratament propie, dotata cu aparatura moderna ce include laser, bai galvanice, parafina, aerosol, curenti diadinamici, curenti interferentiali, ionizari, ultrasunet, magnetodiaflux.

Unitatea ofera urmatoarele servicii: bar, restaurant, terasa amenajata, sala de conferinte, salon mic dejun, parcare proprie gratuita, masaj, cabinet medical, baza de tratament, incalzire centrala, seif la receptie.